On-Ramp på Eriksberg

Jag har nu valt att gå On-Ramp på Crossfit Eriksberg. Det är 10 tillfällen där man får lära sig grunderna med tekniker o få en inblick i vad Crossfit verkligen är. När man gjort dessa 10 tillfällen så får man bli medlem på riktigt och kan då börja köra riktiga pass. Det är många som hoppar av efter On-Ramp eller till och med innan de gått alla tillfällena. Vi får väl se vart jag hamnar. Men jag är riktigt taggad och ser mycket fram emot första tillfället som är tis 24/3. Sen är det 3 dagar i veckan. Taggad !

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>