I´m a nightmare dressed like a daydream

Fan vad jag är sliten o trött i hela kroppen. Inte nog med min förkyldning – men av all öl man konsumerat i helgen, oregelbundna måltider och sen lite träningsvärk efter skidåkningen på det.

I eftermiddag / kväll blir det tvätta, packa upp och färga håret. Ansiktsmask och krypa ner i soffan till en film / serie . . . lite rehabsmåndag och i morgon kör CrossFit igång, dröm! Man känner sig inte jätte fit efter 4 dagar utan riktig träning (skidåkningen räknas väl knappast när man dricker öl mellan åken…)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>