Black n´ white

Vaknar upp till ett regnigt Göteborg. Så tråkigt. Jag tänkte ut o springa i eftermiddag. Får nog bli på löpbandet inne på gymmet istället om vädret inte ändrar sig. Imorgon är det benpass, längtar!

Har ett pass kvar med min PT, men kommer avvakta lite med det. Nu när jag inte tränat på 3 veckor så vill jag komma igång själv först. Sen fick jag ju skjuta på min On-Ramp med Crossfiten. ”Kursen” där man lär sig tekniker o övningar under 10 ggr. Snälla som dom är så fick jag skjuta till nästa omgång börjar, vilket är 5 maj. Så då kommer jag köra igång med det. Ska bli så jädrans kul !

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>