En halv mil

Ikväll ska jag bränna av 5 km på gymmet. Är fortfarande inte så bekväm med att springa ute nu när pollen härjar runt. Så fort jag går ut (speciellt på morgonen) så känner jag av det, trots mediciner. Så bandet får vara min träningskompis ett tag till.

I morgon är sista riktiga partydagen för mig på ett tag. Kommer såklart ta nån aw osv. alltså ingen vit månad. Men jag börjar på crossfit 5/5 (fick ju skjuta på det) och då kör man tisdag, torsdag och söndag… alltså inte många dagar att köra aw på = superduperbra för mig med dålig självdisciplin!

Ihop med crossfit blir det fokus löpning. Vill ju få bra tid på blodomloppet 1 juni.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>