Middag och bio

Det är kallt, regn och blåst i Göteborg idag. Inte jätte mysigt. Men kvällen kommer spenderas på ett desto varmare sätt. Middag med Hanna och Linda ! Sen ska jag och Linda på bio, nya Avengersfilmen blir det. Hört mycket blandade åsikter om den så ska bli kul o se vad vi tycker.

Helgen blir … tadaaa – lugn ! Behöver det ! I morgon ska jag göra naglarna och sen sminka mamma inför en fest. Sen är det en lugn kväll i soffan med F och lite planering. Lördag träning och sen middag med Linda hos oss. Söndag träffa mina föräldrar och träna. Rätt go helg :)

En tillbaka blick på Sälen där jag spenderade dagarna med Hanna och Linda.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Middag och bio

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>