Egen löpning

Igår skulle jag sprungit Blodomloppet i slottsskogen – jag valde att avstå. Jag orkar inte springa med flera hundra (tusen?) andra, jag har inte tålamod till det just nu. Så jag tog på min löparskorna och körde ett eget lopp runt Eriksberg. Jag sprang på en bra tid och slapp precis regnet. Dessutom slapp jag att trängas med alla andra, bli irriterad och mer stressad än jag redan är inombords!

I eftermiddag ska jag (förutom bröllopsplanering) göra naglar och dessutom för första gången testa spraytan! Ska bli spännande o se resultatet. Om jag är nöjd så kommer jag nog köra på spraytan innan bröllopet med!
1. Jag har svårt att bli brun. 2. Hur ska man bli brun i detta vädret? 3. Jag tänker inte sola i solarium.

Inte igår, men ser typ alltid likadan ut när jag springer. Älskar min jacka från Adidas.

IMG_4654.JPG

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>