En helg i mitt fina Skåne

Helgen spenderades i Skåne. Åkte ner med mina föräldrar på fredagsförmiddag. Student för kusin Elias i Ängelholm, vädret var på topp och det var riktigt mkt folk o go stämning. Sen följde jag med min andra kusin Emma till Helsingborg. Hon trodde att vi skulle upp i tid för att shoppa o ha en härlig dag på stan och Helsingör… mina planer var några andra. Hennes bästa vänner hade nämligen planerat Emmas MÖHIPPA ! Så överraskad hon blev.

Dagen startade med go-kart. Jag kom näst sist… första gången jag körde. Livrädd och sjukt nervös, men det var faktiskt riktigt kul även om jag fegade jätte mycket.

Sen vidare till Helsingör för Pölselunch och uppdrag på stan. Sen vidare till ett ställe som heter Borgen där man är två lag och får göra massa uppdrag… ska jag ens säga vilket lag som vann? MITT ;) haha! Tävlingsmänniska deluxe.

Sen blev det dusch och middag hos en av tjejerna, följt av utgång. Jag var rätt trött o sliten när jag kom hem i söndags. Dessutom bjöd SJ på en resa baklänges hem för min del… men det gick som på räls…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>