Jag har gift mig

I lördags när jag vaknade flög jag upp ur sängen direkt när klockan ringde 08:00. DET VAR DAGS FÖR BRÖLLOP! Tärnorna var hos mig på champagnefrukost och så gjorde vi oss redo för bröllopet tillsammans.

12:30 blev vi hämtade av taxi som tog oss till Långedrags Hamn, där väntade killarna. F´s min när han fick se mig, åh sån dröm, vilken känsla.

Många vackra bilder togs, både av vår fotograf vi hade med hela dagen o kvällen, men även av alla vi hade med oss. Vi färdades sedan med båt till River Café där både vigsel, middag o fest hölls. 16:00 var det vigsel o jag var sååå nervös, men pappa ledde in mig – skönt ! Då vi gifte oss borgerligt så gick ceremonin snabbt och minglet kunde börja.

Middag, tal, musik – FANTASTISK DAG, FANTASTISK KVÄLL ! Jag kan inte ens skriva allt, det går inte att förmedla… Men jag tackar från djupet av mitt hjärta alla som var delaktiga i vårt livs bästa dag (hittills). TACK!

Jag är numera Fru Malin Norrman!

Bilderna är från vänner o familj. De från fotografen har ej kommit förutom en där de anges.

IMG_6971

Fotograf Jonas Jacobsson

IMG_6943

Jag älskar dig ! 2015-06-20

IMG_7087 IMG_7083 IMG_7070 IMG_7060 IMG_7036 IMG_7003 IMG_7001 IMG_6969 IMG_6965 IMG_6948

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>