Livet fortsätter, som fru.

Det känns lite märkligt nu när allt är ”över” med bröllopet. Vi har planerat så otroligt länge och så mycket. Nu är det gjort och ”livet går vidare”. Känns konstigt att skriva så, men det är ju lite så. Bröllopet är bakom oss och det är en känsla av att sväva på moln. Kärlek, lycka och tacksamhet! Framför oss har vi ett liv tillsammans som man och fru – amaziiiing!

Jag jobbar veckan ut, samt mån-tis nästa vecka, sen åker vi till USA på onsdag 1/7. Men mer om det längre fram! I eftermiddag ska jag till gymmet! Nu när min tid kommit tillbaka igen och inte tas upp av massa planering så kan jag äntligen spendera tid med träningen igen! Som jag längtat!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>