Del TRE av resan i Californien

Efter några timmars bilfärd hamnade vi i staden San Luis. Där hade vi redan bokat en natt på hotell Madonna Inn. Så eget hotell… alla rum är olika. Min syster fick till exempel ”hästrummet” med massa hästar på tapeten, en hästlampa i taket osv. Jag och F fick ”Rosrummet” som gick i rosa och guld. Finns massor av olika teman Och hela hotellet var rosa.

Här stannade vi som nämnt bara en natt för att slippa köra för långt en dag. Sen dagen efter var det bara att fortsätta roadtripen för att nå destination LOS ANGELES !

I LA har vi lånat F´s ena systers lgh. Den ligger i ett område i East Hollywood, så fint o mysigt område. Egentligen spelar det ingen roll vart du bor om man tänker på närheten till saker, du måste ändå alltid åka bil / buss. Vi åkte en hel del med företaget Uber som även finns i Sverige, riktigt smidigt o mkt billigare där än här hemma.

IMG_7590

Detta är från Alcatraz – men glömde ta med den bilden i det inlägget.

IMG_7525 IMG_7527 IMG_7551 IMG_7582 IMG_7585  IMG_7627

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>