Nackspärr o Magic Mike

Kompisar!

Hade en grym helg i Halmstad. Tyvärr så var det kass väder på lördagen så våra planer blev inte som det var tänkt, men det var ändå en toppenhelg med Jessica.

I tisdags vaknade jag upp med NACKSPÄRR och har det fortfarande. Igår var det dock så illa att jag inte kom ur sängen. Det var en fruktansvärd smärta och jag kunde endast halvligga i en ställning. Sjukt jobbigt. Men idag är jag på kontoret och nacken är mycket bättre. Det stramar och gör ont i vissa lägen, men jag kunde sova i natt i alla fall.

Igår kväll var det en liten jordbävning i Göteborgsområdet – jag kände av det, så sjukt. Fattade inte vad som hände först. Inte så att man förväntar sig det här…

Ikväll blir det bio med Carro, Magic Mike XXL! 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Nackspärr o Magic Mike

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>