Défiligne SOS Detox

Hej kompisar !

Det blev faktiskt ingen bio för mig i torsdag. Min nacke gjorde för ont. Är faktiskt inte helt bra än, men nästan!

I eftermiddag ska jag träna. Det är dags att komma igång efter semestern, hatar att jag slappat så mycket och inte tränat något alls förutom promenader. Nåväl, nu kör vi!

Har även idag börjat med en 10-dagars Detox från Yves Rocher.

Känn dig lättare och få en dos ny energi med en utrensande detox-kur. Innehåller kombinationen av maskros och grönt te som kompletterar varandra. Maskros främjar avgiftningen i kroppen och grönt te hjälper till att rensa ut slaggprodukter. Den riktigt goda smaken av persika gör att du kan njuta av din detox.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>