Ridlektion ikväll

Idag är en rolig dag! Jag och min syster ska på ridlektion med islandshästar. Det är varsin privatlektion med en grym ryttare från Island. Jag red ju islandshäst på min möhippa. Min faster och hennes familj äger nämligen en gård där har massor av islandshästar. Så nu tänkte vi det var dags att vi lär oss lite.

Min syster har ridit vanliga hästar i 7år, så hon är ju lite mer van än vad jag är som knappt kan någonting. Jag kommer upp på hästen och förmodligen får jag den att börja gå, men sen då?! Det får vi se idag. Ska bli så kul iallafall ! Hoppas vädret är på vår sida ikväll då vi ska rida i en paddock utomhus.

Bjuder på lite bilder i morgon.

Tjo!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>